Om oss

MCA är ett erfaret, engagerat och kvalitetsmedvetet bolag för TV tjänster med säte i Mariehamn på Åland.

Ett engagerat bolag med säte i Mariehamn.

TV bolaget MCA grundades 1980 och vi värdesätter personlig service på svenska, finska eller engelska.

Vi förhandlar direkt med våra leverantörer och kan därför erbjuda dig ett brett utbud av olika kanalpaket. Dessutom har vi vår egen huvudcentral (headend), vilket gör att vi själva har full kontroll över den signal vi sänder ut. 

Vi respekterar våra kunders personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Läs registerbeskrivningen bland våra avtal.

Värderingar

KRAN märkning

Vårt natursköna läge mitt i Östersjön gör att vi värnar om ett rent vatten.

Vi har därför valt att KRAN märka vår verksamhet.

 

 

 

GRÖN el

Att köpa grön el till vår verksamhet är självklart för oss.

Elen kommer från vind och vattenkraft i de nordiska länderna, även lokal grön el från biopannor.

 

 

 

TEKNISK utveckling

Vi värderar teknisk utveckling, då vi ser den som grunden till att vi alla får ta del av allt fler häpnadsväckande och härliga nöjesupplevelser, till högre kvalitet, i mer flexibla former och till lägre priser.

 

NEXT generation

Vi värderar nya perspektiv eftersom de hjälper oss att utvecklas. Vi tar därför emot LIA elever i mån av möjlighet och delar med oss av våra kunskaper och vi lär oss av dem. Tillsammans utvecklas vi.

 

Engagemang

En del av samhället

Vi vill vara en del av ett starkt lokalsamhälle och engagerar oss bland annat genom att dela med oss av vår kunskap och verksamhet. Vi tar gärna emot praktikanter och välkomnar elever på studiebesök. Genom att visa och förklara hur dagens TV fungerar hoppas vi bidra till förståelse för hur nöje och tekniska lösningar hängt ihop i alla tider.

I fas med vår omvärld

Vi är måna om att vara i fas med vår omvärld och den senaste tekniken. Därför uppgraderar vi oss ständigt. Från analog till digital TV och därefter HD. På kommande är MCA Steamtjänst.* Och vi kommer fortsätta att ständigt utvecklas, för att ge dig TV utöver det vanliga!